2019/2020

Bij voldoende belangstelling is het ook mogelijk dat er een mandala cursus en/of workshop bij jou in de buurt of op jouw eigen locatie wordt gegeven (regio Roosendaal-Breda) Mocht je een vriendinnenclub hebben of al een aantal mensen weten die belangstelling hebben voor een mandala cursus of workshop neem dan gerust even contact met mij op om te horen wat eventueel de mogelijkheden zijn.

Workshops                                   

Altijd leuk een workshop voor bv: Een zussendag, vriendinnendag, collega's. Maximaal 10-12 personen. Binnen regio Roosendaal is de prijs p.p € 25,00 inclusief 21% BTW , papier en gebruik van materialen. 

Ook is het mogelijk om een mandala workshop te combineren met een lunch of high tea. Dit doe ik in samenwerking met de Torteltuin in Nispen. Een bijzondere sfeervolle locatie, waar men werkt met streekprodukten. De prijs voor een workshop met thee/koffie en iets lekkers bij de Torteltuin: € 27,50  Voor overige prijzen zie website Torteltuin.

Geplande workshops bij de Torteltuin (al of niet in combinatie met een lunch of high tea): 12 september -23 oktober en 15 november 2019. Voor meer info zie agenda

opgeven via  hlaanen, de Torteltuin detorteltuincontact@gmail.com of hun facebookpagina

Verzorgings tehuizen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw bewoners, neem dan gerust contact op. Ik heb een aangepast programma voor mandala tekenen met ouderen. Referentie: Huize Liesbosch - Breda