Het Corona virus dwingt ons om op 1,5 meter van elkaar te blijven. Hierdoor verblijven we in onze eigen energie. Hieruit kunnen mooie creatieve dingen ontstaan.  Gezondheid gaat voor alles  maar we kunnen  in oktober weer van start gaan in aangepaste vorm (kleinere groepen) en volgens de richtlijnen van het RIVM. Mandala tekenen in onze eigen bubbel op 1,5 meter afstand van elkaar. 

Zie Agenda voor de data of bij de betreffende cursussen

Opgeven voor een cursus kan hier en het hele jaar door. Mocht er op dat moment geen cursus gegeven worden, of de cursus is al van start gegaan, dan kom je op een wachtlijst  zodat je de volgende ronde zeker mee kunt doen. Betalen hoeft pas als de cursus van start gaat.

Torteltuin gebouw 3JPG

Mandala workshops eventueel in combinatie met lunch of high tea. Tekenervaring niet nodig en prijs is incl. gebruik materialen en koffie/thee met iets lekkers

Zie website van de Torteltuin en op deze website onder cursussen en workshops.     

Leuk om samen met zussen, vriendinnen of collega's te doen. Ben je met 3 of meer personen dan kun je een workshop aanvragen via hlaanen@home.nl  of via het contactformulier. Samen kijken we dan wat mogelijk is!


Hieronder de 2 mooie ruimtes waar ik mijn mandala cursussen geef: Spirit in Roosendaal en Wijkbedrijf De Wieken.