Loop je al enige tijd rond met het idee: ik zou best wel eens een keer een mandala cursus of workshop willen volgen maar ik kan niet tekenen bedenk dan dat je hiervoor absoluut niet hoeft te kunnen tekenen! Laat je verrassen.

Je kunt je altijd vrijblijvend op de lijst laten plaatsen (ook als de cursus al vol is)Je bent dan verzekerd van een plekje bij de volgende ronde. Tegen de tijd dat de cursus van start gaat ontvang je nadere informatie en een factuur, na betaling is je inschrijving definitief

2019/2020

De cursussen gaan van start bij voldoende deelnemers. Je krijgt tijdig bericht of een cursus wel/niet doorgaat.

Klik op onderstaande cursus voor meer info over cursusprogramma, data en prijs

Beginnercursus
Gevorderden I en II                                                                                      
GevorderdenKeltisch tekenen en meer (GIII)
Gevorderden: Chakra cursus (GIV) 

Workshops

Alle lessen/workshops duren 2,5 uur met halverwege korte koffie/thee pauze en iets lekkers. Prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. de basismaterialen.
Wat heb je nodig(basismateriaal): A4 tekenblok (vanaf Gevorderden II: 30 x 30 cm tekenblok) - kleurpotloden(wat je toevallig in huis mocht hebben) - passer - liniaal - gradenboog (handigste is een hele gadenboog) - potlood, gum en puntenslijper. 

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op via hlaanen@home.nl