Niet alle Gevorderden cursussen worden gelijktijdig gegeven. Heb je interesse in een van deze cursussen, (ook al is deze niet ingepland), mail dan gerust naar mandalakunstopmaat@gmail.com of gebruik het contact formulier op de contact pagina, telefonisch contact kan ook mocht je dat prettiger vinden. Opgeven kan het hele jaar door. Je komt dan op een wachtlijst. Betalen hoeft pas als de cursus van start gaat.

Voor alle gevorderden cursussen is het handig als je bekend bent met het mandala tekenen of ooit een keer ergens een mandala cursus hebt gevolgd. Je hoeft niet te kunnen tekenen!

Gevorderden IV - Chakra's in de mandala   
In deze cursus ga je aan de slag met de 7 hoofdchakra's. Elke les maken we een mandala gebaseerd op het chakra van deze les. tevens krijg je meer achtergrond info over het betreffende chakra. Het tekenen van de chakra's ondersteunt het opheffen van blokkades en kan weer zorgen voor een goede doorstroming van onze levensenergie.

Cursus bestaat uit 8 lessen , 1x per maand. Cursusprijs € 132,00 (excl. materialen)

Voor wie:  Voor iedereen die reeds met het mandala tekenen bekend is, of elders ooit een mandala cursus heeft gevolgd.

Waar:  Roosendaal. Locatie afhankelijk van de groepsgrootte

Wanneer: niet ingepland voor 2024

Alle lessen duren 2,5 uur met halverwege korte koffie/thee pauze.

Wat heb je nodig: 30 x 30 tekenblok - A4 tekenpapier om te oefenen - kleurpotloden, passer - liniaal - gradenboog - potlood, gum en puntenslijper en eventueel fineliners.